Brol

dinsdag, augustus 04, 2009

De grootste brol die ik ooit gekocht heb - met uitermate grote voorsprong - zijn 2 werflampen van Massive.

Kijk, een bouwwerf is nu niet meteen de plaats waar ultra voorzichtig met materiaal wordt omgesprongen. Er wordt op een werf al eens met stenen, balken, hamers, afval en meer van zulks gesmeten. Men kan zich op een werf ook een intensief af- en aanrijden van kruiwagens voorstellen. Of een gezwaai en gedraai met kepers en lateien.
Materiaal dat op een bouwwerf gebruikt wordt moet dus tegen een stootje kunnen. Het moet nu niet meteen een atoomoorlog krasvrij doorstaan, maar een zekere weerstand tegen bruut geweld wordt verwacht.

Die lampen van Massive kunnen echter nog geen stijve bries doorstaan. Om maar helemaal te zwijgen van een verblijf op een bouwwerf. Serieus, ze vallen al uit mekaar als je er een beetje te kwaad naar kijkt.

Maar O! Ik zal me vergist hebben bij de aankoop. Ja, ja dat zal het zijn. Het zijn eigenlijk geen werflampen. In de catalogus van Massive zijn die lampen namelijk terug te vinden bij de "Functionele Buitenverlichting". Stomme, stomme Dirk. Oy vey! Gazonverlichting op een werf gebruiken - hoe idioot moet je daar wel niet voor zijn. Hah.

Lampen 74909/21/30 (halogeen spot op een driepoot) van Massive: niet gebruiken op een bouwwerf. In een wijde boog rondlopen graag.

gepost door Dirk Sabbe op

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage