De keuken

vrijdag, juni 26, 2009

We kunnen weldra de keuken beginnen afwerken. We hebben nu alle afzonderlijke delen in huis. 't Is nu enkel nog kwestie van ze in, naast en op elkaar te knutselen. En dat wordt wel een uitdaging.

De muurtegeltjes - de faience - komen uit Groot-Britanniƫ, de kastjes uit Nederland, het fornuis en de vaatwas uit Italiƫ (van het fornuis ben ik niet helemaal zeker). Ik hoop dat al die verschillende nationaliteiten een beetje overeen komen. Ik wil geen onrust of opstootjes in m'n keuken. Mijn keuken is ook geen democratie waar positites openstaan voor verkiezingen, neen, zelfs kritiek zal als verdacht beschouwd worden.

We hebben alles online besteld via verschillende webwinkels (behalve het fornuis dan). Dat was wel even spannend want zelfs in 2009 kan er geen enkele fabrikant echt duidelijkheid verschaffen over de afmetingen van hun toestellen.

Bovenaan vind je een "artist impression" van hoe het er zal gaan uit zien. Morgen beginnen we aan met het eerste puzzelstuk: de tegeltjes.

gepost door Dirk Sabbe op

1 reacties:

Blogger brugse breigezellen zei...

dan kun je eens italiaans, een andere keer nederlands (wat moet je je daar bij voorstellen ?), af en toe eens brits,.... koken . Interessant !

dinsdag, 30 juni, 2009 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage