Het beste steekmes ter wereld.

maandag, januari 05, 2009

Het beste steekmes ter wereld is nu te koop in de Gamma.

Waarlijk: zaterdag heb ik in de Gamma in Gentbrugge het beste steekmes ter wereld gekocht. Eigenlijk zonder er veel aandacht aan te besteden. Eerder achteloos als het ware. Ik dacht: een steekmes is een steekmes. Het moet steken en scherp zijn. Het mag niet buigen en het handvat moet lekker in de hand liggen. Het steekmes terzake voldeed aan deze criteria.

Vandaag, tijdens het gebruik van het bewuste steekmes merkte ik echter dat het niet zomaar een steekmes is. Het overtreft alle bovenvermelde verwachtingen ruimschoots.

Morgen haal ik er nog één. Een mens kan maar voorzien zijn.


Labels: ,

gepost door Dirk Sabbe op

1 reacties:

Blogger Gudrun zei...

Breng ne keer eentje mee voor mij ook, want het mijne trekt op geen kl.

dinsdag, 06 januari, 2009 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage