Bouwcoördinator, architect, interieurarchitect en co

donderdag, januari 17, 2008

Onze goede bouw-voornemens voor 2008: We willen er dit jaar een lap op geven!

Met de hulp van enkele professionelen willen we een belangrijke stap vooruit zetten in de restauratiewerken van ons huis.

We twijfelen nog wat over het profiel die ons zou kunnen helpen. We weten heel goed wat we willen, dus vertrekken van nul samen met een binnenhuisarchitect lijkt ons niet echt nodig. Waar we vooral hulp bij willen is het coördineren van de verschillende stappen in de renovatie. We hebben niet de tijd om er ons 100% op te concentreren en uitvoerders op te volgen. Dus het hoeft geen creatieveling te zijn, wel iemand die van aanpakken van renovatieprojecten weet en impact heeft op aannemers. We denken dus eerder richting bouwcoördinator.

Zijn er mensen die bepaalde contacten kunnen aanraden? En vooral, waarom ;-)

Labels: , ,

gepost door Ilse Jansoone op

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Uw bericht bij mij terecht gekomen maar ik ken U helemaal niet. Ik ben zelfstandig bouwcoördinator en kan U eventueel van dienst zijn. U kan mij bereiken voor een vrijblijvende afspraak via email info@tytgat.biz

woensdag, 30 januari, 2008 
Anonymous Anoniem zei...

Ik heb deze gecontacteerd:
http://www.woonexponent.be/

vrijdag, 01 februari, 2008 
Anonymous Anoniem zei...

Geachte,

uit Uw blog blijkt dat jullie dus op zoek zijn naar een firma die jullie renovatie werken kan coördineren van begin tot eind. Toeval wil dat ik zelf dergelijke firma heb, en dat ik zeer graag aan jullie vrijblijvend onze werking wil toelichten. Graag kom ik hiervoor even bij U langs door de week, zaterdag of zondag en dit zowel in de dag als savonds, volledig naar Uw agenda.

Jullie kunnen mij hiervoor altijd bereiken via mijn mobiel nr. 0495/16.84.58 of via mail: johan.plees@telenet.be

Alvast bedankt en hopelijk tot ziens.

vrijdag, 01 februari, 2008 
Anonymous Anoniem zei...

Kies een zeer goede architect die in verbouwingen thuis is. En laat die persoon ook creatief zijn samen met jullie. Het is zijn/haar beroep! Hij/zij is er dagelijks mee bezig.
een architecte

vrijdag, 14 maart, 2008 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage