Shutters

woensdag, juni 20, 2007

Na een korte afwezigheid gaan we verder.

Laat ik het even over schutters hebben. De shutters die ik bedoel zijn het soort dat je aan de binnenkant - binnenshuis dus - van een raam of deur monteert, met horizontale lamelletjes die kunnen bewegen om de de zon buiten te houden, te verduisteren, of zelfs de nieuwsgierige blikken van de buurman te weren.

Ik vind dat mooi & prakties. Dat zou helemaal niet misstaan in onze toekomstige slaapkamer en/of badkamer.

Ik heb alvast Jasno gevonden: shutters op maat en installatie (natuurlijk weer uit Nederland, hoe kan het ook anders).

Ook uit nederland: Euroshutters, opnieuw shutters op maat gemaakt. Met prijzen op de site. En een zeer uitgebreide fotogallerij.

De meest uitgebreide site is wel die van Hampton shutters (uiteraard ook hier maatwerk). Ik vermoed zelfs dat je je shutters bij die mensen kunt bestellen en zelf installeren. Zeker de moeite om eens te bekijken.

gepost door Dirk Sabbe op

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Beste Dirk,

Ik heb qua service en vriendelijkheid ook een geweldige ervaring met PalmShutters.BE
Dit even ter info. Alles wat deze anderen kunnen is hier ook mogelijk maar ze hebben nog meer standaardkleuren en minder meerprijzen, niet onbelangrijk!
Ook de moeite waard om even te bekijken.

zaterdag, 29 september, 2007 
Blogger Jasno Shutters zei...

Jasno Shutters is marktleider op het gebied van shutters en loopt voorop als het gaat om innovatie en toepassingsmogelijkheden. De hoofdzetel is inderdaad in Nederland (je moet wat) maar Jasno Shutters beschikt inmiddels over een zeer uitgebreid netwerk van verdelers in Europa en dus ook in België. Naast Shutters, houten binnenluiken met verstelbare lamellen verkoopt Jasno ook houten Blinds, ofwel jaloezien. Kijk ook eens op Jasno Shutters of Jasno Blinds om uzelf te overtuigen.

donderdag, 21 augustus, 2008 
Anonymous Anoniem zei...

Je kan steeds in Belgie het best terecht bij Palmshutters.
Zij hebben de beste shutters van de wereld en hun service is grenzeloos.
Inderdaad is hun kleurenpallet veel uitgebreider en zijn er minder meerprijzen.
Zij zijn ook de enige die Phoenix hoten shutters aanbieden wat veel beter is dan het hout dat anderen gebruiken.¨Phoenixhout is een hardhoutsoort dat lichter is van gewicht en een zeer mooie houtnerf heeft. is ook vochtbestendig.
ik plaats alvast hun info hierbij:
www.palmshutters.eu

woensdag, 29 oktober, 2008 
Anonymous Anoniem zei...

Shutters van Hampton bevallen mijn goed. Goede uitleg voor aanschaf en een uiteindelijke redelijke levertijd. Goed product ik kan het iedereen aanraden. (-0)

woensdag, 07 januari, 2009 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage