Ons stukje Gent

maandag, juni 19, 2006

Dit weekend geheel en al bij toeval over dit online pareltje gestruikeld: een gigantische (wel niet zo recente) luchtfoto van Gent. Oké, dit heeft wel niets met verbouwen te maken. 't Is gewoon leuk.

Update: blijkbaar is de foto off line gehaald. Spijtig maar helaas. De uitsnede hieronder is een stukje uit die foto. De foto dateert van vóór het opengooien van de Ajuinlei.


Tegenwoordig kun je hetzelfde met Google maps doen:


View Larger Map

gepost door Dirk Sabbe op

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hallo,

Met search term "rubberen vloer" op jullie site terechtgekomen. Hebben jullie uiteindelijk de rubberen vloer genomen, of zijn het de mozaïekjes geworden? Enige info over leveranciers van rubberen vloeren in Vlaanderen - ik vind er alleen in NL??? En enig idee hoe dat zit met rubberen trapbekleding? Als ik het bij trappenmakers - wij gaan een nieuwbouwwoning bouwen - heb over rubber als materiaal, bekijken ze me alsof ik van Mars kom...

Bedankt voor reactie!

Gasparina

donderdag, 22 juni, 2006 
Blogger Dirk Sabbe zei...

Hoi Gasparina,

neen, wij zijn nog niet aan de vloer toegekomen... 't gaat allemaal een beetje trager dan voorzien...

We denken nu eerder aan een epoxy vloer eerlijk gezegd. Daar vind je in Belgie wel voldoende installateurs van. In de badkamer gaan we waarschijnlijk een witte epoxy vloer leggen...

Trouwens: sorry voor de late reactie. Heb jij ergens een blog dat we kunnen volgen?

zaterdag, 22 juli, 2006 
Anonymous Anoniem zei...

yo dirk,

grappig toeval. eindelijk (na een hectische periode vol expos) kom ik nog eens toe aan de verdere verbouwing van mijn huisje. En wie is de eerste die ik tegenkom op mijn zoektocht naar een geschikte vloerbekleding?....YEAH.
ik graaf mij nu rustig door jullie dagboek....op zoek naar gouden tips.

c ya!

stief

maandag, 27 november, 2006 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage