Vloeren & coating

zaterdag, maart 11, 2006

En zie! Google heeft gelijk als ie zegt dat adverteren een andere vorm van search is! Nauwelijks heb ik mijn postje over epoxy- en rubbervloeren online gezet of in de advertenties vind ik dit pareltje: Coatingshop.nl!

Weer zo'n geval van huisvlijt die site maar wel goeie info. Blijkbaar zijn onze noorderburen beter bij de tijd dan wij hier.

In een vorig postje had ik waarschijnlijk al gemeld dat een houten vloer geen ideale ondergrond is voor een epoxycoating, maar ik heb de vraag nog maar eens gesteld aan de mensen van Coatingshop.

gepost door Dirk Sabbe op

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

volgens mij beweegt een houten vloer te veel voor epoxy en zullen er barsten optreden. Ik denk dat er eerst een soort mat moet gelegd worden (baxi mat ?)

cu

donderdag, 16 maart, 2006 
Anonymous Anoniem zei...

Afhankelijk van de sikte van de vloer heeft u gelijk. Bij een vloercoating gaat het meestal wel goed maar bij een gietvloer wat minder. U dient bij een plankenvloer eerst houten platen aan te brengen.

vrijdag, 17 maart, 2006 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage