Nieuw jaar & nieuwe start (nog eens)

dinsdag, januari 03, 2006

Aan iedereen die ons blogje leest: een voorspoedig 2006 gewenst (en een goeie gezondheid natuurlijk).

't is niet eenvoudig om weer te starten na een verbouwstop van toch wel een maand of twee. De motivatie is een beetje zoek. Ik hoop dat het een kwestie is van je moed op te rapen & er "gewoon" weer aan te beginnen. Enfin, volgende donderdag beginnen we er terug aan.

Een van de zaken die nu eerst op het programma staan is de electriciteit en de domotica installatie aan de praat krijgen. Beide installaties hebben we zelf gebouwd met een pakket van SelfMatic, een keten die gespecialiseerd is in doe-het-zelf pakketjes. Niet echt een supergoeie ervaring met die mensen moet ik zeggen: veel te commercieel ingesteld. 't Is teveel een product wat die mensen je proberen in de maag te splitsen.

Enfin, we doen dus zelf gewoon verder met de electriciteit & domotica. De domotica elementen die we hebben geïnstalleerd zijn Qbus toestellen. Een, voor zover ik kan zien, Belgisch product. 't zal nog wat voeten in de aarde hebben voor we dat aan de praat krijgen vrees ik, maar goed...

Later meer.

gepost door Dirk Sabbe op

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hoi,

Lees nu en dan jullie blog - er komen heel veel items aan bod die wij ook bij onze verbouwing/nieuwbouw hebben gehad (en nog steeds hebben !)
Ik ben benieuwd naar het resultaat !
Groeten,
Vicky Goddyn

woensdag, 04 januari, 2006 
Blogger Dirk Sabbe zei...

Hey, tof!
Jullie zitten in het zelfde schuitje als wij :-) Ik ben ook benieuwd naar jullie resultaat.

Mocht je in de buurt zijn: geef eens een seintje & loop eens binnen. Je vind via Nelash m'n contactgegevens.

Tot binnenkort.

woensdag, 11 januari, 2006 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage