Verwarming: radiatoren

donderdag, december 08, 2005

Essentieel onderdeel van een centrale verwarming zijn natuurlijk de radiatoren: warmte moet ook afgegeven worden in de kamers...

Het toeval wilt nu dat ik eigenlijk nog maar weinig "mooie" radiatoren gezien heb. De meeste van die dingen lijken alsof ze er achteraf zijn "bijgedacht". Alsof de meeste mensen pas, na de installatie van ketel, buizen, etc... er aan denken: "Ah, ja... tiens, we moeten ook nog radiatoren hebben... ja, ja."

Niet in ons geval dus. Ik krijg het apezuur van dit soort redeneringen. Nog liever doe ik er 5 jaar over om de radiatoren te kunnen bekostigen die ik graag zie dan met iets in huis te hangen waar ik misselijk van wordt. Maar zo denk ik erover...

Radiatoren dus. Een eerste snelle strooptocht op het web leverde al meteen wat moois op: Radson radiatoren. Met name de Faro, Kos & Twin radiatoren zien er wel OK uit. Kijk, normaal zou ik hier nu een linkje voorzien naar die modelletjes, maar dankzij het feit dat die Radson site zo slecht ineen zit (bijzonder zwaar gezondigd tegen een van de basiswetten van het web) doe ik dat dus lekker niet.

gepost door Dirk Sabbe op

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage