Bezige bijen

donderdag, november 10, 2005

Het is inderdaad zodanig druk geweest dat we wat geknibbeld hebben aan de tijd om te bloggen. Maar we hebben niet stilgestaan!

In het lange weekend van 1 november hebben we een aantal zaken afgewerkt. Zoals Dirk al zei, de vloer van de badkamer boven. Maar ook de ramen zijn nu aan de binnenkant afgewerkt. En we hadden veel geluk met de temperatuur buiten.

Zo hebben we de ramen 2 dagen goed kunnen laten uitdrogen voor ze te sluiten. Het deed me vorige week plezier om de ramen te lappen en een prachtig afgewerkte muur met blinkende raampjes te zien. Daarnaast ook hier en daar nog wat kleinigheden afgewerkt. We hebben op verschillende plaatsen trekijzers uit de muur komen om alles mooi op zijn plaats te houden. Die hebben we allemaal een laagje witte Hammerite verf gegeven. Zo zijn ze vrij van verdere roest.

En tot slot hebben we de badkamer opgemeten. Toch een hele klus hoor. Alle lengtes, breedtes, hoogtes,... vastgelegd en dan berekend hoeveel materiaal we nodig hebben. Benieuwd of mijn berekening zal kloppen. Vandaag gaat Dirk alles gaan bestellen en volgende week vliegen we erin. Fotoverslag volgt.

gepost door Ilse Jansoone op

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage