BIS-beurs

donderdag, oktober 06, 2005

Binnenkort - nu zaterdag eigenlijk al - gaat de BIS-beurs (Bouw- en Immosalon) weer door in Flanders Expo in Gent.

Interessant - en blijkbaar een "primeur" voor ons land - is de "EXCLUSIEVE TENTOONSTELLING MATERIAL SKILLS". Een voorstelling van de nieuwste bouwmaterialen:
Het Bouw- en Immosalon pakt dit jaar uit met een primeur van formaat. Voor het eerst komt de tentoonstelling "Material Skills" naar ons land. Maar liefst meer dan honderd nieuwe bouwmaterialen worden getoond. De BIS-bezoekers kunnen ook "tastbaar" kennis maken met materialen die nog nooit eerder in Belgie aan het grote publiek werden getoond. Informatief, inspirerend en innovatief!
Allemaal heel interessant zelfs ondanks de hierboven geciteerde omschrijving.

Meer info vind je natuurlijk op de BIS-beurs site (frames). Komende zaterdag is de beurs zelfs des avonds te bezoeken.

Ook interessant - zo ziet het er toch uit - is een nieuw boek "Verstandig Bouwen en Renoveren" dat op de beurs voor 10 euro te verkrijgen is. Bij het boek krijg je ook een extra pakket met allerllei goodies:
Bij het boek hoort ook een bijlage waarin gefocust wordt op de administratieve, financiele en stedenbouwkundige aspecten van het (ver)bouwen. Verder bevat het informatiepakket ook een cd-rom met onder meer modeldocumenten en -contracten, allerhande rekentools, de mogelijkheid om verhuiskaartjes te sturen, enz.
Ik ga op de beurs vooral de renovatiespecialisten eens opzoeken. Een mens kan maar bijleren.

Later meer.

gepost door Dirk Sabbe op

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage