De juiste stoel kiezen

vrijdag, september 23, 2005

Kijk, dit vind ik nu eens een mooie stoel zie: de Nr. 7 van Arne Jacobsen. Eenvoudig & tijdloos, zo heb ik mijn meubels graag.

Origineel vormgegeven in 1955 staat deze stoel heel erg bovenaan mijn verlanglijstje. Het idee dat ik rond deze stoel wil uitwerken is vrij eenvoudig: een grote ei-vormige tafel (wit tafelblad, verchroomde tafelpoten), gecombineerd met 8 of 10 van deze stoelen, maar elke stoel in een ander kleur.

De prijzen zijn natuurlijk wat minder mals... 170 euro voor een stoel vind ik behoorlijk duur. Maar ja...

gepost door Dirk Sabbe op

1 reacties:

Blogger Antoon Jaminé zei...

Hier is ie nog eens te zien ;-))

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/34/CKeeler1.jpg

zaterdag, 24 september, 2005 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

← Homepage